Koffiebonen

Alle koffies van Dibarcafé zijn leverbaar in bonen. Er zijn vier melanges. Van een mooie, elegante 100% Arabica tot de meer uitgesproken Supercrema tot de stoere Espresso. De Descafeinado is een 100% Arabica zonder cafeïne. De bonen van Dibarcafé zijn leverbaar in een ventielzak van één kilo en -met uitzondering van de Supercrema- in luchtdicht verpakte blikken of een ventielzak van 250 gram.

Gemalen koffie

De bonenkoffie soorten Espresso, Supercrema, Gran Altura en Desfainado ( cafeïnevrij) van Dibarcafé zijn ook als gemalen koffievariant verkrijgbaar. Fijn gemalen voor het gebruik met uw espressomachine. Verpakt in blikken van 250 gram, die tevens hersluitbaar zijn.

E.S.E. Servings

E.S.E. staat voor Easy Serving Espresso. Voor wie zelf malen en doseren een hoop gedoe vindt zijn deze servings een ideale oplossing. Perfect gemalen, gedoseerd en stevig aangedrukt voor het gebruik in uw espressomachine. Het systeem werkt schoon, snel en simpel. Dibarcafé biedt individueel verpakte servings of per 25 stuks verpakt in een luchtdichte verpakking. Verkrijgbaar de melanges ‘Espresso’ en ‘Descafeinado’ (cafeïnevrij).

Capsules

Dibarcafé biedt 4 capsules die geschikt zijn voor de bekende apparaten die in vele huishoudens terug te vinden zijn. Gemalen koffie in een exact afgemeten hoeveelheid in een luchtdichte capsule dat pas opent op het moment dat u koffie maakt. Laat u verrassen door de kwaliteit van de capsules  van Dibarcafé. Verkrijgbaar in de melanges Espresso, Black, Organico en Descafeinado.

Cafeïnevrij

Bonen, gemalen, E.S.E. Servings en Capsules. De ‘Descafeinado’ is een melange van 100% Arabica bonen waar met behulp van de modernste technologie de cafeïne uit de groene, ongebrande koffiebonen wordt gehaald. Niet met behulp van chemicaliën, maar met stoom. Hierdoor behoudt de boon haar oorspronkelijke body en aroma’s. Na het branden heeft deze cafeïnevrije koffie dus nog altijd het typerende karakter van een 100% Arabica. Vol en zacht van smaak.

Proefpakket

U maalt zelf de koffiebonen en wilt misschien nog helemaal geen keuze maken uit de verschillende melanges Dibarcafé? Dan kunt u extra voordelig kennismaken met dit proefpakket met een mooie korting. Het pakket bestaat uit 1 kilo Gran Altura koffiebonen, 1 kilo Supercrema koffiebonen en 1 blik 250 gram Espresso koffiebonen plus 2 stuks Dibarcafé espresso kop en schotel.

Gebrand met hart en ziel in Barcelona.